Wraz z szeroką gamą sprzętu do przygotowywania potraw, oferujemy Państwu także nowoczesne systemy urządzeń i mebli gastronomicznych, umożliwiające sprawne serwowanie gotowych dań, ich estetyczne wyeksponowanie i przechowywanie w temperaturze odpowiedniej dla zachowania najlepszych walorów zdrowotnych i smakowych.
Ciągi wydawcze produkowane przez LOZAMET mogą być zamontowane zarówno w małych jak i bardzo dużych obiektach gastronomicznych, a wyposażone w sprzęt gastronomiczny w pełni dostosowany do Państwa potrzeb.
W zależności od rodzaju potraw można skompletować segmenty:
- grzewcze,
- chłodnicze,
- neutralne,
na podstawach szafkowych oraz moduły do montażu w płytach wierzchnich stalowych lub granitowych.
Do poszczególnych elementów można dobrać odpowiednią nadstawkę, a także zastosować zabudowę dekoracyjną i dostosować wygląd linii wydawczej do aranżacji Państwa lokalu.
Wszystkie elementy naszych ciągów wydawczych są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej wg normy EN-10088-1. Szyby do nadstawek są wykonane ze szkła hartowanego.
Cała konstrukcja jest atrakcyjna wizualnie, praktyczna i bardzo wytrzymała.
Na zamówienie wykonujemy projekty linii wydawczych wyposażonych w dowolne segmenty o niestandardowych wymiarach i dowolnych konfiguracjach szafek oraz szuflad.
Szczegóły techniczne znajdują się w katalogu lub Dokumentacji Techniczno Ruchowej. Wszelkich dodatkowych informacji udzielimy w odpowiedzi na Państwa zapytanie, w rozmowie telefonicznej lub faxem.