LOZAMET produkuje kuchnie gastronomiczne gazowe i elektryczne z płytami żeliwnymi oraz elektryczne z płytą ceramiczną. Kuchnie LOZAMET to urządzenia najwyższej jakości, bezpieczne i trwałe, niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni.
Kuchnie gazowe LOZAMET są wyposażone w:
Kuchnie elektryczne LOZAMET są wyposażone w solidne, żeliwne płyty do gotowania okrągłe lub kwadratowe, szczelnie osadzone w tłoczonej płycie górnej. Sześciostopniowa regulacja umożliwia ekonomiczne dozowanie mocy grzewczej każdej płyty.
Kuchnie ceramiczne LOZAMET posiadają najwyższej jakości płytę CERAN o grubości 6 mm, która zapewnia dużą wytrzymałość i trwałość dostosowaną do działania w profesjonalnych kuchniach gastronomicznych.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą kuchni przeznaczonych zarówno do dużych jak i małych obiektów gastronomicznych, z instalacją gazową lub elektryczną. Chętnie udzielimy Państwu szczegółowych rad i wskazówek na temat doboru urządzeń odpowiadających Państwa potrzebom.