Lozamet

MENU GŁÓWNE

Piekarniki gastronomiczne LOZAMET pracują bardzo wydajnie i oszczędnie zużywają energię elektryczną lub gaz, są nowoczesne, łatwe w obsłudze i utrzymaniu higieny.

Komory piekarników LOZAMET oraz obudowy są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co ułatwia czyszczenie i utrzymanie czystości. Dolne płyty grzewcze, zarówno w piekarnikach elektrycz­nych jak i gazowych, są wykonane ze specjalnie tłoczonej blachy pokrytej emalią ceramiczną.

Wszystkie piekarniki LOZAMET są wyposażone w trzy poziomy prowadnic do rusztów i tac o module GN 2/1, natomiast piekarniki z termo­obiegiem – o module GN1/1.

Piekarniki wolnostojące

PIEKARNIK ELEKTRYCZNY GN 1/1 Z TERMOOBIEGIEM ELP.80.5/7

PIEKARNIK ELEKTRYCZNY GN 2/1 Z TERMOOBIEGIEM ELP.90.5/9

PIEKARNIK ELEKTRYCZNY GN 2/1
ELR.90.5/7

Podstawy piekarników

PODSTAWA POD PIEKARNIK PLW.80.5/7

PODSTAWA POD PIEKARNIK PLW.90.5/7

PODSTAWA POD PIEKARNIK PLW.90.5/9