Efektywne mycie. Nowoczesna technologia w kuchni.
Firma LOZAMET, dzięki długoletnim doświadczeniom w projektowaniu i produkcji zmywarek gastronomicznych oraz projektowaniu zapleczy kuchennych, oferuje szeroką gamę produktów. Pozwalają one na zastosowanie nowoczesnych technologii wraz ze spełnieniem najwyższych wymagań użytkowych i higienicznych. Innowacyjne rozwiązania usprawniają pracę i znacznie podnoszą jakość zmywania.
Zmywarki gastronomiczne firmy LOZAMET wykonywane są z
wysokogatunkowej stali kwasoodpornej wg EN-10088-1 i spełniają wszystkie
wymagania higieniczne. Wyposażenie zmywarek LOZAMET w niezawodną
aparaturę sterowniczą, zapewnia prostą i wygodną obsługę. Poziom wody w
komorze mycia oraz temperatura wody myjącej i płuczącej są
regulowane automatycznie i dzięki temu są zachowane najlepsze parametry
zmywania.
Układy regulatorów z czujnikami temperatury umieszczonymi w
podgrzewaczu wody płuczącej oraz w zbiorniku wody myjącej, w połączeniu
z sygnalizacją świetlną, informują o osiągnięciu przez wodę
odpowiednich temperatur mycia oraz płukania i wyparzania.
Nowoczesna technologia
Trzy podstawowe typy zmywarek LOZAMET
Sławomir Sobkiewicz