Lozamet

LOZAMET produkuje kuchnie gastronomiczne gazowe i elektryczne z płytami żeliwnymi oraz elektryczne z płytą ceramiczną. Kuchnie LOZAMET to urządzenia najwyższej jakości, bezpieczne i trwałe, niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni.


Kuchnie gazowe LOZAMET są wyposażone w:

  • nowoczesne palniki gazowe z płomieniem pilotowym o wysokiej sprawności cieplnej i niskiej emisji tlenku węgla,
  • kurki gazowe PEL z zabezpieczeniem przeciwwypływowym i czujnikiem płomienia, które umożliwiają płynną redukcję mocy palników  i ustawienie płomienia oszczędnościowego na poziomie 30% mocy znamionowej,
  • wytrzymałe ruszty żeliwne pokryte emalią ceramiczną,
  • tłoczone płyty podpalnikowe przystosowane do łatwego demontażu w celu umycia.
Kuchnie elektryczne LOZAMET są wyposażone w solidne, żeliwne płyty do gotowania okrągłe lub kwadratowe, szczelnie osadzone w tłoczonej płycie górnej. Sześciostopniowa regulacja umożliwia ekonomiczne dozowanie mocy grzewczej każdej płyty.
Kuchnie ceramiczne LOZAMET posiadają najwyższej jakości płytę CERAN o grubości 6 mm, która zapewnia dużą wytrzymałość i trwałość dostosowaną do działania w profesjonalnych kuchniach gastronomicznych.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą kuchni przeznaczonych zarówno do dużych jak i małych obiektów gastronomicznych, z instalacją gazową lub elektryczną. Chętnie udzielimy Państwu szczegółowych rad i wskazówek na temat doboru urządzeń odpowiadających Państwa potrzebom.

Kuchnie elektryczne

Kuchnie gazowe