Patelnie gastronomiczne LOZAMET gazowe i elektryczne to urządzenia najwyższej jakości, bezpieczne i trwałe, niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni. Są dostępne jako urządzenie wolnostojące lub w liniach grzewczych (zestawach z innymi urządzeniami).
Nasze wieloletnie doświadczenie w produkcji patelni gastronomicznych gwarantuje ich efektywną pracę przy optymalnym zużyciu energii elektrycznej lub gazu.
Zbiorniki patelni posiadają płytę grzewczą dwuwarstwową, co pozwala uzyskać równomierny rozkład temperatury na całej powierzchni płyty.
Nasze patelnie są zbudowane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, która gwarantuje zachowanie właściwości zdrowotnych przygotowywanych potraw, trwałość i łatwość utrzymania higieny urządzenia.
W patelniach gazowych zastosowaliśmy układ palnikowo-spalinowy z nowoczesnymi i oszczędnymi palnikami, które zapewniają wysoką sprawność cieplną i niską emisję tlenku węgla.
Patelnie LOZAMET są wyposażone w regulatory sterujące pracą grzałek w patelniach elektrycznych oraz pracą palników w patelniach gazowych, co gwarantuje utrzymanie nastawionej temperatury w całym zakresie płynnej regulacji.
Patelnie elektryczne
Patelnie gazowe